+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO® DC Batmobile™ pakaļdzīšanās: Betmens pret Džokeru (76264) nodod supervaroņu piedzīvojumus bērniem no 4 gadu vecuma.

Lielisks sākums mazajiem supervaroņiem

Šis LEGO 4+ komplekts iepazīstina mazos ar radošu būvēšanu un bezgalīgu, radošu jautrību ar diviem leģendāriem komiksu tēliem – Betmenu un Džokeru. Piederumi, tostarp Džokera nozagtā nauda un Betmena apmetnis, ķivere un Batarangs, palīdz iedvesmot iztēles bagātām rotaļām lomās. Sākuma klucītis – auto šasija – palīdz bērniem uzbūvēt Betmenauto pašiem. Krāšņs, ilustrēts stāsts kalpo kā būvēšanas un rotaļu pamācība un papildus digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās un sekot līdzi savam progresam aizraujošajā, intuitīvajā lietotnē LEGO Builder.

Jautrība visai ģimenei

4+ komplekti ir lieliska iespēja pieaugušajiem LEGO faniem vai iesācējiem gūt prieku no LEGO klucīšu būvēšanas kopā ar mazajiem.

  • Betmena piedzīvojumi bērniem no 4 gadu vecuma. LEGO® DC komplekts "Batmobile™ pakaļdzīšanās: Betmens pret Džokeru" (76264) ir radīts, lai rosinātu iztēli, veiklumu un veicinātu pārliecību par saviem spēkiem bērniem no 4 gadu vecuma.
  • Leģendāri varoņi. Iekļauts Betmens, Džokers un uzbūvējams Betmenauto ar lielu sākuma klucīša šasiju, lai būvēšanas un rotaļu jautrība sāktos uzreiz.
  • Supervaroņu auto šasija. Džokers ir nozadzis naudu un bērniem jāpalīdz Betmenam saukt ļaundari pie atbildības ar nelielu Betmenauto palīdzību.
  • Dāvana bērniem no 4 gadu vecuma. Šī dzimšanas dienas, svētku vai ikdienas dāvana ir īpaši radīta, lai rosinātu un nostiprinātu tava mazā supervaroņa pamata prasmju attīstību.
  • Gana liels spraigiem piedzīvojumiem. Betmenauto ir 6 cm augsts, 17 cm garš un 7 cm plats.
  • Iedvesmo jaunos prātus. LEGO® 4+ komplekti parāda bērniem ceļu uz iecienītu filmu, TV tēlu un ikdienas varoņu plašo pasauli.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76264_lifestyle-64ec517ebfa52.jpg

Supervaroņu pakaļdzīšanās bērniem vecumā no 4 gadiem

Šis jautrais rotaļu komplekts ir izstrādāts, lai veicinātu iztēli, veiklību un pārliecinošu būvēšanu bērniem vecumā no 4 gadiem.

76264_hero-64ec51939169d.jpg

Ieliec Batman™ piedzīvojumus bērnu rokās

Sākuma klucītis, mazāki modulāri gabaliņi un atsevišķs modelis katrā maisiņā — ideāls komplekts, lai mācītos būvēt bērniem vecumā no 4 gadiem.

76264_build-64ec51a25fd47.jpg

Esiet kopā digitālā būvēšanas pasaulē

Ģimenēm būs vieglāk būvēt komplektus, izmantojot intuitīvās digitālās LEGO® instrukcijas funkcijām bagātajā lietotnē LEGO Builder.

76264_inthebox-64ec51b2f37a5.jpg

Episki piedzīvojumi ar vareno robotu!

Džokers ir nozadzis naudu un bērniem jāpalīdz Betmenam saukt ļaundari pie atbildības ar Betmenauto palīdzību.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER HEROES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76264 LEGO® Super Heroes DC Batmobile™ pakaļdzīšanās: Betmens pret Džokeru – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76264 LEGO® Super Heroes DC Batmobile™ pakaļdzīšanās: Betmens pret Džokeru.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76264 LEGO® Super Heroes DC Batmobile™ pakaļdzīšanās: Betmens pret Džokeru

Kods: 4040101-6505
Svītrkods: 5702017419800
2549
2999
25,49 €
25,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs