+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Harija Potera fani var izrādīt savu Slīdeņa torņa lepnumu ar šo LEGO klucīšiem būvēto torņa karogu (76410). Lieliska ikdienas dāvana bērniem no 9 gadu vecuma, kas sevī ietver apdrukātu elementu ar Slīdeņa simboliku un pakaramo, lai to varētu piekārt pie sienas. Karogu var arī atvērt, lai ieraudzītu apburto Slīdeņa koptelpas atveidi ar uzbūvējamu dīvānu, lampām un kāpnēm. Izvelkams, izliekts elements rada maģiskus 3D efektus, tostarp kustīgas acis, gaismu, kas iedegas un nodziest, slepenu ziņu,kas parādās skapītī un vēl daudz citu lietu.

Kolekcionējamas rotaļlietas

Šis kompaktais rotaļu komplekts ir viens no četriem Cūkkārpas torņu karogiem. Tajā iekļauta Drako Malfoja minifigūra un jaunās (2023. gada marta jaunums) Pansijas Pārkinsones un Blēza Zabīnī minifigūras, kā arī Slīdeņa medaljons lomu spēlēm.

Lejupielādē lietotni LEGO Builder

Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā ar iespēju pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • LEGO Harija Potera, Slīdeņa torņa karogs (76410) — Bērni var apliecināt savu uzticību Slīdenim ar šo būvējamo karogu. Piekar to pie sienas vai atver, lai rotaļātos detalizētajā koptelpā.
  • Trīs Slīdeņa torņa tēli ar piederumiem lomu spēlēm — Drako Malfoja, Pansijas Pārkinsones un Blēza Zabīnī minifigūras, kā arī Slīdeņa medaljons un čūskas elements.
  • Autentiskas detaļas — Karogs ietver Slīdeņa torņa simboliku un to var atvērt, lai ieraudzītu koptelpu, kurā ir galds, dīvāns, divas lampas, kāpnes un atverams skapītis, kas atklāj slepenu ziņu.
  • 3D efekti — Izliekts elements rada pa logu redzamus, kustīgus Melnā ezera zemūdens attēlus, kvēlošas liesmas efektu kamīnā, nopietnu vai smaidīgu Slazara Slīdeņa seju, un vēl citas lietas.
  • Jauka dāvana ikdienai — Harija Potera fani no 9 gadu vecuma būs kā apburti, saņemot šo 349 detaļu būvējamo rotaļu komplektu kā pārsteiguma, dzimšanas dienas vai svētku dāvanu.
  • Kompaktas rotaļas — Karogs ir 20 cm augsts, 13 cm plats un 3 cm dziļš, kad aizvērts, tāpēc to ir viegli ielikt bērna mugursomā, lai varētu spēlēties, esot ceļā.
  • Intuitīvas pamācības — Lietotne LEGO Builder rāda mazajiem ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.
  • Četri kolekcionējami Cūkkārpas torņu karogi — Bērni var izveidot savu karogu kolekciju ar 76409 Grifidora torņa karogu, 76411 Kraukļanaga torņa karogu un 76412 Elšpūša torņa karogu.
  • Garantēta drošība — LEGO detaļas un klucīši atbilst stingriem kvalitātes standartiem, tāpēc tos var savienot viegli un droši.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76410_lifestyle-6454b1d4968ca.jpg

Maģisks karogs izlikšanai apskatei un rotaļām

Bērni var izrādīt savu Slīdeņa torņa lepnumu ar šo karogu no klucīšiem. Pakarini to vai atver rotaļām koptelpā.

76410_hero-6454b1e35c6a7.jpg

Praktiskas, radošas rotaļas

Bērni var atdzīvināt klasiskās Slīdeņa koptelpas ainas, izspēlēt jaunus stāstus vai vienkārši izlikt apskatei karogu.

76410_inthebox-6454b1fddedd2.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi savam progresam.

76410_build-6454b1eff3f36.jpg

4 aizraujoši karogi kolekcionēšanai

1 no 4 Cūkkārpas torņu karogu komplektiem: Gryffindor™ (76409), Ravenclaw™ (76411) un Hufflepuff™ (76412) ir jāiegādājas atsevišķi.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO HARRY POTTER zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76410 LEGO® Harry Potter™ Slīdeņa torņa karogs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76410 LEGO® Harry Potter™ Slīdeņa torņa karogs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76410 LEGO® Harry Potter™ Slīdeņa torņa karogs

Kods: 4040101-6199
Svītrkods: 5702017413143
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs