+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Padari Ziemassvētku gaidīšanas laiku īpaši maģisku mazajiem Harija Potera faniem ar 2023. gada LEGO® Harry Potter Adventes kalendāru (76418). Maģiska svētku dāvana bērniem no 7 gadu vecuma — aiz katrām kalendāra durtiņām ir uzbūvējams pārsteigums (ar vienkāršu, ilustrētu būvēšanas pamācību).

Leģendāras Cūkmiestiņa vietas

Bērni atklās sešas LEGO Harija Potera minifigūras — 2023. gada septembra jaunumu —, tostarp pirmo Aberforta Dumidora minifigūru, kā arī 18 mini modeļus, kurā ir Cūkmiestiņa — vienīgā burvju ciemata — maģija. Komplektā ir modeļi, kas saistīti ar krodziņiem “Trīs slotaskāti” un “Vepra galva”, Zonko joku bodi un Medusdūru saldumu veikalu, tāpēc, tuvojoties Ziemassvētkiem, rotaļu iespējas kļūs plašākas.

Būvē, rotaļājies, kombinē

Šajā svētku kalendārā atrodamās minifigūras un būvējamos modeļus var kombinēt ar citiem LEGO Harry Potter komplektiem vēl plašākām rotaļu iespējām.

  • Vairo iedvesmu maģiskiem Ziemassvētkiem — Lai bērni atrod pārsteigumu aiz katrām durtiņām 2023. gada LEGO® Harry Potter™ Adventes kalendārā (76418) un rada paši savus Cūkmiestiņa piedzīvojumus.
  • Iekļautas sešas minifigūras — Harijs Poters, Hermione Grandžera, Rons Vīzlijs, Drako Malfojs, Aberforts Dumidors un Rosmerta madāma, kā arī leģendāras lietas no Harija Potera filmām.
  • 18 Cūkmiestiņa mini modeļi — Krodziņam “Trīs slotaskāti” un “Vepra galva”, Zonko burvju joku bodei un Medusdūru saldumu veikalam katram ir 2-3 modeļi, kas saistīti ar katru no tiem, kā arī citas svētku lietas.
  • Ilustrētas pamācības — Meklē vienkāršu ilustrētu pamācību modeļu būvēšanā katru durtiņu otrā pusē.
  • Ideja dāvanai bērniem no 7 gadu vecuma — Uzdāvini šo 227 detaļu būvējamo rotaļlietu Ziemassvētku brīvdienās radošiem bērniem, kas aizraujas ar Harija Potera filmām, grāmatām un spēlēm, vai LEGO® Harry Potter™ rotaļu komplektiem.
  • Plašas rotaļu iespējas — Minifigūras un būvējamos modeļus šajā kalendārāvar lieliski apvienot ar citiem LEGO® Harry Potter™ komplektiem, paverot vēl plašākas iespējas rotaļām un izstādīšanai.
  • Daļa no plašā klāsta — LEGO® Harry Potter™ rotaļu komplekti ieliek mazo burvju, raganu un vientiešu rokās iemīļotus tēlus, pazīstamas vietas un maģiskus piedzīvojumus.
  • Garantēta kvalitāte — LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās var viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • Garantēta drošība — LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76418_lifestyle-64f07cebc53b4.jpg

Smelies iedvesmu maģiskiem Ziemassvētkiem!

Padari Ziemassvētku gaidīšanas laiku patiesi īpašu mazajiem Harija Potera faniem ar šo pārsteigumu pilno Adventes kalendāru.

76418_hero-64f07d00123da.jpg

Radi Hogsmeade™ ciema piedzīvojumus

Hogsmeade™ ciemata tematikas mini modeļi un LEGO® minifigūras ļaus izspēlēt burvības caurvītus stāstus.

76418_build-64f07d0f0edb1.jpg

Uzbūvē, rotaļājies un kombinē

Šajā kalendārā iekļautās minifigūras un modeļus var pievienot citiem LEGO® Harry Potter™ komplektiem papildu radošu rotaļu iespējām.

76418_inthebox-64f07d2a66f11.jpg

Iecienīta Ziemassvētku dāvana bērniem

Pirms Ziemassvētkiem uzdāvini bērniem, kam patīk Harry Potter™ filmas, grāmatas un spēles vai LEGO® Harry Potter rotaļu komplekti.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO HARRY POTTER zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76418 LEGO® Harry Potter™ Adventes kalendārs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76418 LEGO® Harry Potter™ Adventes kalendārs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76418 LEGO® Harry Potter™ Adventes kalendārs

Kods: 4040101-6528
Svītrkods: 5702017417080
4299
4299
42,99 €
42,99 €
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs