+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO SPEED CHAMPIONS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Šis LEGO Speed Champions būvēšanas komplekts "Ferrari 812 Competizione" (76914) ietver to pašu spēku un veiktspēju, ko īstais, ierobežotā daudzumā ražotais sporta auto. Bērni no 9 gadu vecuma un auto entuziasti pirmo reizi mūžā varēs kolekcionēt, uzbūvēt un izlikt apskatei šo aizraujošo modeli.

Uzbūvē pats savu Ferrari

Šis sarkanais rotaļu Ferrari ar lepnumu ietver sevī daudzas autentiskas detaļas: dzelteno svītru pāri visam auto, melno asmeni uz pārsega, pacelto aizmugurējo spārnu, izteiktos turbulizatorus, retos priekšējos un aizmugurējos lukturus un izpūtējus. Komplektā iekļauta arī sacīkšu auto vadītāja minifigūra, ko nosēdināt pie stūres un izspēlēt elpu aizraujošu piedzīvojumu.

Jautra, digitāla pieredze LEGO faniem

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Ferrari rotaļu auto — LEGO Speed Champions Ferrari 812 Competizione (76914) modelis auto entuziastiem un leģendārās itāļu auto markas faniem no 9 gadu vecuma.
  • Viena minifigūra — Ferrari modelī iekļauta vadītāja minifigūra ar ķiveri un parūku, ko nosēdināt aiz stūres un ļauties superātriem piedzīvojumiem uz trases vai ceļa.
  • Daudz detaļu — Sarkanais Ferrari 812 Competizione modelis ietver tam raksturīgo dzelteno līniju, kas stiepjas pāri visam auto, melno līniju uz pārsega un izteiktus turbulizatorus.
  • Augstākās kvalitātes modelis būvēšanai un demonstrēšanai — Šis LEGO sporta auto no 261 detaļas piedāvā jautru būvēšanas pieredzi, un modeli var lepni izstādīt apskatei un izspēlēt sacīkstes.
  • Kolekcionējama būvējama rotaļlieta — Uzdāvini šo Ferrari modeli dzimšanas dienā vai citos svētkos bērniem no 9 gadu vecuma vai auto entuziastiem.
  • Kompakts izmērs — Ferrari 812 Competizione modelis ir 4 cm augsts, 16 garš un 7 cm plats, un ar to var rotaļāties gan mājās, gan ceļā.
  • Jaunasbūvēšanas iespējas — Dodies intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā kopā ar lietotni LEGO Builder. Saglabā komplektus, seko līdzi progresam, pietuvini un pagriez modeļus 3 dimensijās, lai pilnvērtīgi aplūkotu būvējamo modeli.
  • Vairāk nekā ātrums — Iepazīsti arī pārējos LEGO Speed Champions auto, tostarp Pagani Utopia (76915), Porsche 963 (76916), McLaren Solus GT un McLaren F1 LM (76918).
  • Izcila kvalitāte — Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot.
  • Garantēta drošība — LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

76914_lifestyle-6454b515d69ee.jpg

Lielisks Ferrari LEGO būvējamais komplekts

LEGO Speed Champions no klucīšiem būvētā elegantā un stilīgā Ferrari 812 Competizione kopija sacīkšu lomu spēlēm un apskatei.

76914_hero-6454b52db72cf.jpg

Traucies uz finišu!

Ferrari fani var novietot autovadītāja minifigūru pie stūres un izbaudīt sacīkstes ar šo Ferrari 812 Competizione.

76914_build-6454b546bbafb.jpg

Izbaudi jautru digitālo pieredzi

Būvētāji var saglabāt progresu, tuvināt un pagriezt modeli trīs dimensijās, izmantojot lietotni LEGO Builder.

76914_inthebox-6454b55b22d97.jpg

Lieliska dāvana Ferrari faniem

Pēc aizraujošām lomu spēlēm leģendārā itāļu auto zīmola fani un bērni no 9 gadu vecuma var novietot apskatei šo no klucīšiem būvēto kopiju.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SPEED CHAMPIONS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76914 LEGO® Speed Champions Ferrari 812 Competizione – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76914 LEGO® Speed Champions Ferrari 812 Competizione.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76914 LEGO® Speed Champions Ferrari 812 Competizione

Kods: 4040101-6204
Svītrkods: 5702017424187
2319
2899
23,19 €
23,19 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs