+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SONIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērni apvieno spēkus ar Sonic, lai glābtu dienu ar šo LEGO® Sonic the Hedgehog™ rotaļlietu komplektu "Sonic pret Dr. Eggman robotu Death Egg" (76993). Sonic niknākais ienaidnieks Dr. Eggman un viņa palīgs Cubot ir sagūstījuši dzīvniekus, lai ieslēgtu savus izgudrojumus. Bērni var palaist Sonic ātruma lodi, lai atvairītu Dr. Eggman, un tad izpētīt pētījumu staciju, lai savāktu informāciju savai nākamajai misijai.

Rotaļas ar ātriem piedzīvojumiem

Bērni var izmantot ātruma lodi un palaidēju, lai virzītu rampu un dzelkšņus. Death Egg robotam ir noņemama kapsula ar dzīvniekiem, kurus Dr. Eggman izmanto, lai to darbinātu. Kad Sonic ar ātruma lodi trāpa Dr. Eggman, tos var izspiest ārā un izglābt.

Vairāki veidi, kā rotaļāties

Ātri piedzīvojumi satiekas ar radošām spēlēm LEGO Sonic the Hedgehog™ rotaļu komplektos. Blue Blur fani priecāsies veidot stāstus, ko iedvesmojuši iemīļotākie Sonic piedzīvojumi. Kad pienācis laiks mainīt ātrumu, bērni var nodoties radošām rotaļām, rūpējoties par Sonic draugiem dzīvniekiem.

  • Piedzīvojumu rotaļas Sonic faniem. Iedvesmo bērnus uzveikt Dr. Eggman ar šo LEGO® Sonic the Hedgehog™ rotaļlietu komplektu "Sonic pret Dr. Eggman robotu Death Egg" (76993) bērniem no 8 gadu vecuma.
  • 6 varoņi un piederumi. Komplektā ir iekļauti 6 varoņi, Sonic ātruma lode un palaidējs, kā arī daudzi piederumi radošām rotaļām.
  • Rotaļu pasaule. Bērni var nodoties ātru piedzīvojumu rotaļām, uzveicot Dr. Eggman un viņa robotu. Tad var turpināt radīt paši savus radošos stāstus, rūpējoties par Sonic četrkājainajiem draugiem.
  • Dāvana Sonic faniem un videospēļu spēlētājiem. Šis LEGO® Sonic the Hedgehog™ būvējamais komplekts ir aizraujoša dzimšanas dienas, svētku un pārsteiguma dāvana bērniem no 8 gadu vecuma, kuriem patīk aizraujoši varoņi un iztēles bagātas spēles.
  • Izmēri. Šis rotaļu robots ir 15 cm augsts, 13 cm plats un 9 cm dziļš.
  • Intuitīvas pamācības. Lietotne LEGO Builder aizvedīs tavu bērnu intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā ar rīkiem, kas ļauj tuvināt modeļus un grozīt tos trīsdimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Radošas rotaļas ar Sonic. LEGO® Sonic the Hedgehog™ būvējamajos komplektos ātri piedzīvojumi satiekas ar radošām rotaļām.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli – un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76993_lifestyle-64ec576bb519b.jpg

Bērni apvieno spēkus ar Soniku, lai uzveiktu Dr. Eggman

Elpu aizraujoša jautrība apvienojumā ar iztēles bagātām rotaļām, bērniem radot nebeidzamus Sonika atbrīvošanas stāstus, cenšoties viltībā pārspēt Dr. Eggman.

76993_hero-64ec5778d02fb.jpg

Rotaļas ar ātriem piedzīvojumiem

Bērni var izmantot ātruma lodi un šāvēju, lai palīdzētu Sonikam tikt galā ar šķēršļiem un uzvarēt.

76993_build-64ec57849a514.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

76993_inthebox-64ec57999a1a5.jpg

Dāvana Sonika faniem un spēlētājiem

Šis komplekts ir jautra dāvana bērniem, kuriem patīk Soniks, aktīvas un iztēles bagātas rotaļas. Komplektā iekļauti 6 tēli un piederumi.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SONIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76993 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic pret Dr. Eggman robotu Death Egg – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76993 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic pret Dr. Eggman robotu Death Egg.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76993 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic pret Dr. Eggman robotu Death Egg

Kods: 4040101-6514
Svītrkods: 5702017419510
5624
7499
56,24 €
74,99 €
-25% pērkot jebkuras 2 rotaļlietas! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-12
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs